Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Au trecut peste uriaşul scandal! Fiica cea mică a lui VADIM TUDOR, îndrăgostită peste cap de musculosul care a ”răpit-o”!

muscuDeşi Corneliu Vadim Tudor a fost cel prezent mereu în lumina reflectoarelor, cu puţin timp înainte ca acesta să se stingă, presa a vuit despre scandalul provocat de fiica cea mică a acestuia, Eugenia, care şi-a luat lumea în cap şi a fugit după un "musculos".

În anul 2015, în luna septembrie, se stingea din viaţă Corneliu Vadim Tudor. Om politic, scriitor, orator care a intrat în istorie cu discursurile sale aprinse şi adesea furibunde la adresa adversarilor. Dacă acesta a fost hulit şi iubit în egală măsură în ipostaza de persoană publică, mai puţine se ştiu despre cele două fiice ale tribunului: Lidia şi Eugenia, alintată Jeni.

Chiar înainte ca Vadim Tudor să se stingă, au apărut nişte veşti îngrijorătoare pentru acesta, fiica cea mică ascultând de focul pasiunii, în loc de raţiunea cerută de părintele ei, fiind „răpită” de un june care i-a furat inima. Deşi iniţial se zvonea că ar fi fost cumva forţată, s-a dovedit că adevărul era altul. Jeni se amorezase până peste cap de un tânăr musculos, instructor de fitness şi, sătulă de certurile constante cu tatăl său, s-a decis să plece de acasă. O apropiată a politicianului a povestit atunci cât de distrus emoţional a fost Corneliu Vadim Tudor de gestul mezinei sale, dar şi de indiferenţa cu care a fost tratat atunci când a încercat să afle mai multe informaţii despre starea fiicei sale. De asemenea, aceeaşi persoană a mai declarat că fix din cauza gestului necugetat ar fi decedat Vadim, organismul acestuia cedând în urma unei serii de infarcturi.

 Dacă după moartea tatălui, Eugenia părea să se fi cuminţit, purtând doliu şi jelindu-şi părintele, din imaginile realizate de echipa CANCAN.ro, cel mai citit site din România, se vede în mod clar că, atunci când inima comandă, nimic nu îi poate sta în cale. Deşi în cele aproape 8 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Vadim, atât Lidia, cât şi Eugenia, s-au tot plâns că tribunul le-a lăsat într-o situaţie financiară precară, ele neavând vreodată o slujbă oficială, în filmarea realizată de CANCAN.ro, Jeni nu pare deloc să o ducă rău.

Aceasta s-a bucurat de timpul petrecut alături de iubitul ei, pe nume Tiberiu Vărzaru, cei doi stând aproape o oră la el acasă, apoi au ieşit ca un cuplu sudat, ţinându-se strâns de mână. Nici Tiberiu nu este complet necunoscut de lumea mondenă bucureşteană, el nefiind orice antrenor de fitness, ci unul care lucrează cu multe vedete, printre cele pe care le-a ajutat să se menţină în formă numărându-se şi Cristina Spătar, Alina Eremia şi Adelina Pestriţu. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: