Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pelinel pregătește lovitura de grație pentru Alina. Ce plănuiește modelul

loviLupta dintre Valentina Pelinel și Alina Borcea pare fără de sfârșit. Chiar dacă încă soția omului de afaceri Cristi Borcea a plecat în America alături de cei doi copii ai cuplului, Valentina nu-și găsește liniștea și încearcă încă o ultimă mutare pentru a da lovitura de grație.

Aflată în a noua lună de sarcină, Pelinel își pregătește ultima mișcare, am putea spune chiar cea decisivă, întrucât este chiar ultima decizie în legătură cu copilul încă nenăscut. Conform enational.ro, modelul ar plănui să-l nască pe noul moștenitor al lui Cristi Borcea chiar în 29 mai, ziua în care Alina l-a adus pe lume pe Alexandru George, primul fiu pe care îl are cu fostul acționar dinamovist. În plus, se zvonește că numele pe care băiețelul lui Pelinel îl va purta este Cristian, adâncind și mai mult rănile din sufletul femeii plecate în America.

Alina și Cristi au împreună doi copii, pe George Alexandru, care la sfârșitul lunii împlinește 4 ani, și pe Gloria Elena, care face anul acesta un an. Mămica a ales de fiecare dată un spital din Miami, SUA, pentru a naște.

Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea, fostul acționar dinamovist are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa. În plus, după un proces cu avocata Simona Dana Voiculescu, omul de afaceri a fost nevoit să mai recunoască o fetiță. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: