Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anda Adam a chemat 8 «gorile» la botezul de 30.000 de euro

gorileEmoţii, ţinute scumpe, maşini de lux, invitaţi de peste hotare, naşi VIP, gărzi de corp. Acestea au fost ingredientele celui mai important eveniment de duminică (15 mai), din lumea mondenă, mai exact botezul fiicei Andei Adam. Solista şi micuţa au strălucit şi au atras toate privirile, dar au fost “păzite” cu străşnicie.

I-a surâs norocul şi a avut parte de fix ce îşi dorea la primul eveniment important din viaţa fiicei: vreme însorită şi pe părinţii ei alături. Anda Adam (36 de ani), tatăl ei, Adrian, venit din Australia, mama ei, Angela, sosită de la New York, soţul solistei, Sorin Andrei (29 de ani) şi comoara familiei, micuţa Evelin (6 luni) au format un tablou perfect duminică, la ceremonia de creştinare, care a avut loc la Biserica Sfântul Fanurie din Capitală.

Dar să nu uităm de naşul Gheorghe Papagheorghe (33 de ani), care a venit însoţit de soţia lui, Ramona Prodea (42 de ani), alături de Karina (6 ani), fiica lui din căsnicia anterioară şi de Ilinca (14 ani), fata ei din primul mariaj. Îmbrăcată într-o superbă rochie gri, asimetrică, Anda a strălucit, ca de obicei, dar de această dată toţi ochii au fost pe odorul ei.

Micuţa a arătat ca o prinţesă, mai ales datorită accesoriului pus pe căpşor. Ceremonia de creştinare a fost oficiată de 3 preoţi, iar nu mai puţin de 8 gărzi de corp au avut grijă ca nimic să nu tulbure evenimentul. Doi bodyguarzi au stat în biserică, iar ceilalţi 6 afară, înconjurând personajele principale atunci când soseau cu limuzina. “Suntem fericiţi şi foarte emoţionaţi. Evelin a fost foarte cuminte în biserică”, au declarat părinţii micuţei. După eveniment, familia a dat o petrecere de pomină la Aristocrat Garden, acolo unde au fost aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Cu un meniu de lux, de 70 de euro de persoană, rezultă că doar bucatele au costat-o pe Anda 21.000 de euro. Dacă mai punem la socoteală ţinutele, muzica, candy-bar-ul, animatorii, suma trece bine de 30.000 de euro. Dar o fată are mama, nu-i aşa? vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: