Sam05082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ultima fiță în materie de intervenții estetice estivale! Află tot despre liftingul de coapse!

liftingAbdomenul, talia și coapsele sunt preocupările principale, când te gândeşti cum vei arăta în costum de baie? Specialistul în chirurgie plastică ştie ce mai poţi face pentru ca, odată ajunsă pe plajă, să atragi magnetic toate privirile.  

”Mersul la sala de sport, o dietă bazată pe crudități sau câteva intervenții de chirurgie estetică te pot face să arăţi cât mai aproape de ideal în următoarea vacanță” – te asigură dr. Ion Zegrea, specialist în chirurgie plastică.
Celulele adipoase te fac să pari mai bătrână

”Celulele adipoase, celulita și pielea în exces se acumulează cel mai des pe coapse, ceea ce face ca un corp să pară mai în vârstă decât este în realitate. Liftingul intern al coapselor corectează pielea în exces de la nivelul zonei interne, medii şi externe a coapselor. Liftingul părţii inferioare a corpului presupune o incizie completă în jurul trunchiului. Deşi poate părea excesivă, este o intervenţie foarte eficientă: remodelează talia, fesele şi porţiunea laterală a feselor”, spune medicul.
Excelent după ce ai slăbit mult

Liftingul coapselor îndepărtează excesul de piele și de grăsime, oferind un contur estetic și plăcut. Operațiea în sine se adresează cel mai frecvent pacientelor care au pierdut în greutate în mod natural sau după chirurgie bariatrică, dar și celor care, din cauza vârstei, prezintă piele în exces, cu elasticitate scăzută, cu un aspect neplăcut.

Timpul de recuperare postoperator după o intervenție de lifting de coapse este de 2 săptămâni. Se recomandă ca în primele 7 zile după operație să se evite efortul fizic.
Redă fermitate pielii

”Pacientele mele aleg liftingul de coapse după ce au realizat că exercițiul la sala de fitness și pierderea în greutate printr-o dietă nu pot da acea fermitate și acel aspect bine proporționat, care să meargă în tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolvă foarte eficient această problemă. Îmi place să le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important: un corp îngrijit printr-un stil de viață activ și sănătos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru”, mai spune chirurgul estetician.
Vezi cât te poate costa

Intervenția de lifting de coapse sau fese are un cost de circa 2200 de euro – precizează medicul. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro