Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Regina Cartelurilor. Povestea celei mai faimoase femei-mafiot

fem mafÎn lumea mafiei mexicane, ea a devenit o adevărată legendă. Este una dintre puținele femei care au reușit să ajungă la un nivel superior în lumea cartelurilor de droguri. A avut și o viață obișnuită, a muncit, a iubit, dar a fost trasă în cursa mafiei mexicane. Aceasta este povestea celei mai faimoase femei-mafiot din Mexic.

Numele ei este Sandra Ávila Beltrán și păstrează acasă un altar care îi amintește de cele mai dragi persoane din viața ei și care i-au dat mereu forța de a lupta în lumea necruțătoare a mafiei. Altarul este destul de aglomerat de candele pentru primul soț, ciuruit de gloanțe, cel de-al doilea soț, care a murit înjungheat în inimă și pentru fratele său, torturat până la moarte. Ei au și-au găsit sfârșitul în războaiele dintre cartelurile de droguri.

Ea a fost supranumită “Regina Pacificului” deoarece a organizat o așa-numită flotă de bărci cu ton, dar care în realitate transportau fiecare câte zece tone de cocaină. Bărcile au transportat marfa ilegală de pe coasta mexicană a Pacificului până în Statele Unite ale Americii, piața numărul unu în lume de cocaină.

Ávila a făcut șapte ani de închisoare pentru spălare de bani, dintre care doi ani i-a petrecut la carceră. Acum, fiind din nou liberă, a oferit câteva detalii despre viața sa aventuroasă imediat ce s-a întors la proprietatea din Guadalajara. Aici este locul unde a mituit politicieni, a pregătit planuri de corupție și afacerile cu droguri și a sărbătorit când a scăpat de Joaquin “El Chapo” Guzmán.
S-a născut în lumea drogurilor

Ea a fost integrată în lumea narcoticelor încă de când s-a născut. Copilăria și-a petrecut-o în opulență, a avut parte de o educație privată, a luat lecții de pian și dans și mergea mereu la SeaWorld și Disneyland. Tatăl său, Alfonso Ávila Quintero, este considerat fondatorul Cartelului Guadalajara. La vârsta de 13 ani, a văzut pentru prima dată cum arată un om când este împușcat. vezi mai multe...
sursa:click.ro