Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

E gravidă sau nu Alina Borcea? A făcut anunţul!

nu insarAlina Borcea a făcut prima declaraţie în legătură cu presupusa sarcină, după ce a tăcut mai bine de o săptămână. Ea spune că nu este gravidă.    

”Precizez că nu sunt însărcinată, sunt fericită şi împlinită cu cei doi copii minunaţi pe care eu şi soţul meu îi avem împreună şi de care mă ocup cu deosebită dragoste.Soţul meu, Cristian Borcea, are grijă de mine şi de copii, este şi va fi un om responsabil. Am avut şi voi avea o mare încredere în el. Deşi sunt plecată din ţară, mă ocup în detaliu de modernizarea hotelului nostru. În aceeasi măsură mă ocup de Ştrandul Moghioroş , vila de la Pipera şi restaurantul de la Miami. Mă voi întoarce în România la începutul lunii iulie, dată la care vom clarifica toate problemele legate de viitorul meu şi al soţului meu”, spune Alina Borcea.

Dacă Alina nu este gravidă, Valentina Pelinel mai are puţin şi naşte copilul lui Borcea. Însărcinată în nouă luni cu copilul lui Borcea, Valentina Pelinel şi-a propus să dispară din peisajul monden imediat după ce va naşte. Modelul nu va pleca departe de ţară, în America, aşa cum ne-a obişnuit, ci va încerca să se dedice cât mai mult noului său rol, iar asta înseamnă să fie nedezlipită de copil. "Eu sper să fiu genul de mamă foarte apropiată de copil. Nu vreau să-l arunc în braţele bonelor. Nu m-am îngrijorat că nu am ajutor. Prentru orice eventualitate e mama. O sun şi bănuiesc că vine imediat. Măcar în prima lună, trebuie să fim lipiţi, noapte şi zi. Să se creeze acea conexiune între mamă şi bebeluş, el are cea mai mare nevoie de mamă. Am citim mult despre asta şi laptele matern, aşa că o să dispar imediat după naştere din planul ăsta mediatic", declara ea recent. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: