Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cât câștigă asistentele păcătoase! Diferența de bani dintre Daniela Crudu și Ana Mocanu este de necrezut!

a pacDiferență de experiență! Plusul de valoare al Danielei Crudu față de colega Ana Maria Mocanu ”cântărește” 50 de euro.

Pe cale să devină cea mai veche asistentă din televiziune și, deci, cea mai experimentată, Daniela Crudu a avut nevoie de o mică motivație în raport cu mai novicea Ana Maria Mocanu, colega ei păcătoasă. Și l-a primit – o diferență salarială pe cât de insignifiantă pe atât de reconfortantă.

Salariul de asistentă TV nu este unul foarte motivant, dar expunerea și promovarea par să le țină de foame amatoarelor. Este și cazul celor două păcătoase ale lui Capatos. La ce nevoi și pretenții au ele, Ana Maria Mocanu și Daniela Crudu nu ar putea niciodată să trăiască din leafă. Mai exact, prima câștigă 450 de euro, iar a doua 500.

Diferența de 50 de euro ar fi apărut, potrivit surselor noastre, din cauza faptului că bruneta, mult mai experimetată, ar fi avut nevoie de un confort psihic în raport cu Mocanu, care a prins rădăcini în echipă mult mai târziu. Practic, faptul că n-a mai fost ea titulară a postului și a trebuit să facă echipă cu Ana Maria, a impus cumva o departajare. Ca să se știe cine e piua întâi. Iar la câte de mici le sunt salariile, mai mult ar fi fost prea mult.

În altă ordine de idei, la cei 500, respectiv 450 de auro, fetele adaugă bani proveniți din evenimente, show-uri în cluburi, contracte de imagine sau… personale. vezi mai multe...
sursa:romaniatv.net

Stiri mai vechi: