Ma06022020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

"Iohannis face un efort imens pentru a mușamaliza dosarul Hexi Pharma". Ponta: Eu zic că la Colectiv a fost nevoie să moară oameni, acum a fost nevoie să moară Condrea

codrConspirații și atacuri între politicieni și servicii! Decesul subit al lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a provocat un val de reacții în mediul public.

Asasinat, accident sau sinucidere. Care ar fi posibilele cauze ale morții lui Dan Condrea (Detalii AICI)

În acest context, Iohannis s-a rezumat a spune că SRI și-a făcut treaba în cazul dezinfectanților diluați. Nu de aceeași părere este și fostul premier citor Ponta. Acesta spune că șeful statului vrea să mușamalizeze cazul.

”În fiecare sesizare de la SRI este trecută o mențiune, foarte corectă din partea SRI: cu aspectele penale am sesizat Ministerul Public, că doar nu face Guvernul anchetele penale.

În cazul Hexi Pharma nu exista o procedură de licitație centralizată. Fiecare spital achiziționa produsele, nu era o licitație centralizată la Guvern.

Dacă tot chemi pe cineva mâine să-l reți, că primul impuls dacă știi că vei fi reținut este să fugi din țară, nu să te înfigi în primul pom.

Am o certitudine: domnul Condrea nu va mai putea da declarații la Parchet să spună cine l-a susținut timp de 10 ani. Eu zic că la Colectiv a fost nevoie să moară oameni, acum a fost nevoie să moară Condrea, ca să nu mai meargă nimeni la Parchet.

Dacă ați văzut, în noiembrie corupția ucidea. Acum, domnul Iohannis a făcut un efort intens de a mușamaliza această afacere.

Am exact dovezile pe care le-a avut domnul Iohannis în noiembrie când a fost cazul Colectiv. Se va informa domnul Iohannis și vă va spune că s-a informat (...) Domnul Iohannis face un efort imens pentru a mușamaliza dosarul Hexi Pharma”, a declarat Victor Ponta. vezi mai multe...
sursa:b1.ro

Stiri mai vechi: