Lun04192021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Patronul Hexi Pharma va fi înmormântat creştineşte, pentru că Biserica nu crede în varianta sinuciderii. ”Nu se va face o slujbă specială pentru sinucigaşi!”

bis nu credeÎn lipsa unor concluzii oficiale ale anchetei în privinţa accidentului în care a murit duminică seară Dan Condrea, oficialii Bisericii Ortodoxe Române iau în calcul cea mai probabilă variantă în cazul morţii patronului Hexi Pharma. Aşadar, Dan Condrea va fi înmormântat după canoanele creştine, pentru că nu există date clare că s-ar fi sinucis!

BOR nu ia în calcul nici un fel de supoziţie sau ipoteză legată de moartea lui Dan Condrea, aşa că patronul Hexi Pharma va fi tratat la fel ca orice alt creştin-ortodox, cu slujbă în biserică şi la groapă.

Constantin Stoica, fost purtător de cuvânt, în prezent consilier la Biroul de Presă al patriarhiei a explicat pentru ziarul Ring că nu este cazul unei slujbe speciale pentru sinucigaşi, pentru că nu sunt date, cel puţin deocamdată, care să confirme ipoteza că s-ar fi sinucis. “Se va face slujbă. Biserica nu operează cu supoziţii sau cu speculaţii. În acest moment nu există indicii cu privire la moartea domnului Condrea legate de suicid. Dacă autoritatea statului, în speţă Institutul Naţional de Medicină Legală, spune că este sinucidere, atunci Biserica se conformează. Dar, în acest moment, nu există decât supoziţii sau speculaţii de presă, deci se va face slujbă”,a explicat Stoica. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro