Lun03082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce nu ne spun autorităţile despre boala care face ravagii în România! Documente exclusive

ravagiiSute de persoane au fost muşcate, în ultimele zile, de căpuşe, iar isteria Bolii Lyme îndeasă zeci de mii de lei în buzunarele laboratoratoarelor specializate, în timp ce autorităţile se "uită" să explice un lucru esenţial populaţiei: există un leac la înemâna oricui!


Ieri, şase argeşeni au fost internaţi după ce au fost muşcaţi de căpuşe, doi dintre ei fiind diagnosticaţi cu boala Lyme. În urmă cu două zile, autorităţile din Sibiu au făcut un alt anunţ îngrijorător: 300 de pacienţi muşcaţi de căpuşe s-au prezentat, de la începutul primăverii, la unităţile spitaliceşti.

"Doar în weekend s-au înregistrat 41 de cazuri de sibieni înțepați de căpușe care s-au prezentat la spital. Astfel, la Spitalul Clinic Județean de Urgență au fost înregistrate 14 cazuri, la Pediatrie, 17, la Spitalul Militar, patru cazuri, la Spitalul Municipal din Mediaș, patru cazuri și două la Spitalul din Cisnădie. De luni până duminică, la spitalele din județul Sibiu s-au înregistrat 63 de cazuri de înțepături de căpușe, din care, 27 la Pediatrie", a explicat Krisztina Gaal, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică (DSP) a județului, pentru Agerpres. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: