Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bombă! Fosta soție a lui Condrea l-a dat în gât pentru dezinfectanții diluați

dat gatFosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a făcut azi declarații incendiare. Ea a recunoscut în fața jurnaliștilor că este persoana care l-a denunțat că producea dezinfectanți diluați.

Femeia nu se lasă și a mers azi în fața magistraților de la Tribunalul București ca să le spună tot ce știe despre cazul Hexi Pharma. La  ieșirea de la audieri, Laura Condrea a declarat că soțul său nu s-a sinucis. Ba mai mult, că era filat și că activa ca ofițer SIE.

Era ofițer SIE

”A fost filat tot timpul. Am probe. Ca și mine, de altfel. Filajul în cazul meu a început încă de când eram copil, pentru că părinții mei erau în anturajul lui Ceaușescu”, a mărturisit femeia, care precizat că în ziua accidentului a fost sunată de Brândușa Constatin, agentă CIA, care i-a transmis să stea deoparte. Tot ea spune că fostul său soț nu era în stare să se sinucidă.

Laura a recunoscut că stă în spatele denunțului făcut la organele statului în ceea ce privește dezinfectanții diluați.

”În 2006, lui Dan Condrea i-au fost furate avizele, care erau conforme, de către Ministerul Sănătății. S-a zbătut să le recupereze și a dat șpăgi lui Georgescu care face parte din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Toate listele cu șpăgile erau la el în calcultaor și le-am văzut. Sunt nominale, dar și pe partide. Am backup-urile documentelor până în decembrie 2008 și le pot pune la dipoziția anchetatorilor. Până acum, ajutorul mi-a fos respins(...) De pe calcultaorul de acasă am văzut o listă de producție și am văzut că produsul din interior nu este ce scrie pe etichetă. Denunțul l-am făcut pe 14 septembrie 2015 și apoi i-am pus la dispoziție toate documentele domnului Tolontan”, a declarat Laura Condrea.

Aceasta vrea să obțină acum custodia fetiței sale de 4 ani, care se afla în grija tatălui, și să facă partajul.  vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: