Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum a ajuns Gigi Becali sa ceara in tribunal apartamentul unei batrane decedate!

tepuitLatifundiarul acuza o femeie care a murit la 78 de ani ca l-a tepuit cu 100.000 de euro

Septuagenara acuzata de Gigi Becali ca i-a dat teapa de 100.000 de euro a decedat cu cateva saptamani in urma. Latifundiarul a ajuns acum sa se judece cu o persoana decedata.

Gigi Becali a ajuns sa se judece cu o persoana decedata pentru a-si recupera suma de 100.000 de euro cu care, spune el, a fost inselat. Latifundiarul o acuza pe Aspasia Dumitrescu, o femeie care a murit la 78 de ani, ca l-a pacalit cand i-a vandut drepturile litigioase ale cazinoului Casa Vernescu, pe care aceasta nu le-ar fi detinut.

In 2006, Becali a platit 100.000 de euro, dupa ce Aspasia Dumitrescu i-a spus ca e unica mostenitoare a imobilului evaluat la cateva milioane de euro. Ulterior, spune Becali, a descoperit ca actele cu care s-a prezentat la el erau false. In 2010, instanta a respins toate cererile pretinsilor mostenitori si tot atunci Gigi si-a dat seama ca a fost inselat. El a dat-o in judecata pe batrana, dar si pe notarita care a semnat actele, in prezent condamnata pentru alte infractiuni din sfera imobiliara. Problema e ca, in urma cu cateva saptamani, Aspasia a decedat. Ea a sustinut pana in ultimul moment ca este mostenitoarea de drept a Casei Vernescu.

Ramas fara inculpat in proces, Gigi a solicitat judecatorilor sa primeasca apartamentul din sectorul 2 al Aspasiei, cu titlu de depagubiri. El a promis in fata instantei ca va dona imobilul saracilor. O solutie in acest caz s-ar putea da luna viitoare. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: