Joi04152021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Uliana Ochinciuc vrea să renunțe la cetățenia română. Soția lui Condrea încearcă să scape de ancheta penală care o vizează

 

 

 

Dacă până acum a folosit-o ca pe un avantaj, cetățenia română i-ar putea face probleme acum Ulianei Ochinciuc, dacă acuzațiile procurorilor vor ajunge în fața instanței. Din acest motiv ea intenționează să renunțe la acest statut.

Cel mai important martor în cazul morții suspecte a fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea, este nimeni altul decât soția lui, Uliana Ochinciuc. Anchetatorii au aflat că femeia a vorbit cu el înainte de producerea accidentului, iar în ultimele zile au chemat-o la Parchetul General pentru a fi audiată. Ea ar fi declarat polițiștilor că și-a întrebat soțul unde este, el i-a răspuns: ”Meditez”, iar ulterior i-a transmis să aibă grijă, să nu facă vreo prostie.

Uliana Ochinciuc și Dan Condrea erau căstoriți din 2012, însă cei doi s-ar fi cunoscut din 2008, de când fostul patron al dezinfectanților diluați a cerut divorț de prima soție, Laura Georgescu. Tot din 2008, Uliana a dobândit și cetățenie română. Acum, în contextul unei anchete care o vizează, fiind pusă sub acuzare pentru spălare de bani, soția lui Condrea s-a gândit la o măsură de siguranță în caz că ancheta evoluează în defavoarea ei.

”Ulianei îi este frică de consecințe, să nu ajungă la închisoare, și vrea să renunțe la cetățenia română, ca în cazul unei condamnări să ajungă pe teritoriul Republicii Moldova. Familia ei poate tragi multe sfori și acolo soarta ei mai poate fi influențată. Mama ei a rămas momentan în România, cu ea, să-i îngrijească băiatul”, ne-a declarat o sursă apropiată familiei. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: