Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

GAFA DE PROPORTII DNA - a anuntat PERCHEZITIILE prin PRESA, INAINTE DE EFECTUAREA LOR

 

 

 

GAFA DE PROPORTII DNA - a anuntat PERCHEZITIILE prin PRESA, INAINTE DE EFECTUAREA LOR. Managerul de la Fundeni a fost perchezitionat după 7 ore de la ,,știrea pe surse”Managerul de la Fundeni a fost perchezitionat după 7 ore de la ,,știrea pe surse”

Imediat după ora 9  agentiile de stiri si televiziunile difuzau stirea unor perchezitii la 4 MARI SPITALE  din București. Erau vizate potrivit ,,surselor judiciare” aceleasi patru spitale și pecizarea exacta a perchezitiilor in birourile managerilor. Surpriza! Managerul Spitalului Clinic Fundeni, mentionat in lista de perchezitii da un comunicat in care anunta ca se afla in birou si in Clinica nu se desfasoara nici o perchezitie. Dupa 7 ore,procurorii , avertizati de managerul de la Fundeni, descind in spital pentru a pune in acord ,,sursele ” cu realitatea.

O campanie de forta se deruleaza pentru investigarea sistemului medical din Romania.77 DE MEDICI ONCOLOGI SUNT CERCETATI PENAL PENTRU PARTICIPAREA LA UN CONGRES DE SPECIALITATE, considerat mita primita de la un distribuitor de medicamente. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

 

 

 

Stiri mai vechi: