Ma04202021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un fiu de procuror i-a suflat afacerea cu prostituate lui Sile Cămătaru! Legături periculoase între proxeneţi şi oamenii legii

Sile Cămătaru este o amintire, iar locul lui a fost preluat de un individ misterios, fiu de procuror, care are legături strânse cu poliţiştii.

Un scandal aparent banal, iscat într-un salon de masaj erotic scoate la iveală legăturile periculoase dintre proxeneţi şi oamenii legii. Mai exact, un bărbat a reclamat că, recent, a fost într-un cuibuşor de nebunii din zona Decebal a Capitalei - zonă controlată până nu demult de temutul interlop Sile Cămătaru - şi că, după ce şi-a făcut de cap cu nişte puştoaice, a constatat că îi dispăruseră din portofel câteva sute de lei. Mai mult, clientul prostituatelor le-a declarat reporterilor SPYNEWS că suspectează faptul că unele dintre fete ar fi minore, motiv pentru care a sesizat infacţiunile la Poliţie.

Contactat de reporterii SPYNEWS, individul care dirijează întreaga afacere ilegală din zona Decebal s-a arătat surprins de acuzaţiile aduse de clientul jefuit şi a negat categoric că ar deţine un salon de masaj erotic. "Nu înţeleg cum s-a ajuns în această situaţie. Eu am mai multe case şi, într-adevăr, am un apartament în Sectorul 3, pe raza Secţiei 10. Lăsaţi-mă să dau nişte telefoane, ca să mă lămuresc ce se petrece", a spus bărbatul, care s-a recomandat "Bogdan".

După doar câteva minute, poxenetul l-a sunat pe jurnalist şi i-a spus acestuia că la Secţia 10 nu există nicio plângere pe numele lui. Iar întrebat cum a reuşit să afle atât de rapid aceste informaţii, proxenetul a aruncat bomba: "Cum adică? Păi, tata e procuror! Am şi eu metodele mele, cunoaştem şi noi nişte oameni..."

Epoca Sile a apus...

Zona în care face acum legea individul ce susţine că este fiu de procuror era controlată, până acum doi ani, de temutul interlop Sile Cămătaru. În 2014, procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 au reţinut 22 de persoane în urma percheziţiilor care au avut loc în Bucureşti şi nouă judeţe, la locuinţele unor persoane suspectate de proxenetism şi la cazinouri din Capitală, unde ar fi racolat clienţi, majoritatea cetăţeni străini, de la care ar fi cerut între 100 şi 700 de euro pentru a întreţine acte sexuale cu prostituate. Astfel, au fost reţinuţi Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, Adrian Panduru, zis Limbă, Teodor Ion, zis Teo, Adrian Cătălin Panduru, Victor Ionescu, Florentina Dragomir, Miruna Raluca Aleca, Elena Răileanu, Mihaela Manu, Sebahattin Olgun, Julya Mazirov, Haim Mordechai Rosenstein, Liron Halevi şi Lucia Estera Schwartz. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: