Sam11272021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Japonia, în stare de șoc: 19 oameni cu handicap, uciși într-un centru de tratament!

Japonia se află în stare de șoc! Un centru de tratament pentru persoane cu handicap a fost luat cu asalt de un fost angajat care, înarmat cu mai multe obiecte ascuțite, a ucis 19 oameni și a rănit alți 26! Acesta s-a predat poliției la ora locală 2:30 și le-a spus forțelor de ordine că „a făcut-o!” Motivația acestei crime este halucinantă. „Am vrut să scap de toți oamenii cu handicap de pe lumea asta!”

Poliția a arestat un bărbat, găsind asupra sa mai multe arme albe. Acesta a făcut prăpăd în jurul său la un centru de tratament pentru persoane cu handicap din Sagamihara, un oraș de 720.000 de locuitori de lângă Tokio, capitala Japoniei. Oamenii legii au fost alertați să ajungă  la fața locului de locatarii din împrejurimi care au văzut un bărbat cu părul blond, îmbrăcat în negru și înarmat cu o sabie.

Ziarul japonez Asahi Shimbun a scris faptul că ucigașul le-ar fi spus anchetatorilor că „am vrut să-i elimin pe toți oamenii cu handicap de pe lumea asta!” Satoshi Uematsu (26 de ani) s-a predat după 30 de minute de la comiterea atacului, confirmându-le polițiștilor: „Am făcut-o!”

Japonia, una dintre țările cu cea mai mică rată de omucideri din lume, se confruntă cu cea mai oribilă crimă în masă din ultimii ani. vezi mai multe...
sursa:click.ro