Sam05302020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vecinii celebri din blocul unde cel mai căutat român are un apartament secret. Dispariția lui Codruț Marta

Dat în urmărire internațională, Codruț Marta, omul care ar cunoaște secretele unor unor afaceriși și politicieni controversați, este de negăsit de patru ani. Una dintre tainele sale este că deține un apartament într-un bloc de lux din Capitală.

Baroni locali, rude ale unor vedete TV și oameni de afaceri implicați în anchete DNA se numără printre vecinii lui Codruț Marta și ai soției sale, Andreea Marta, într-un imobil exclusivist ridicat după 2009. Apartamentul de lux de pe Șoseaua Gheorghe-Ionescu Șișesti a fost ținut ascuns de dispărut, locuința nu a fost recunoscută de Marta în declarațiile sale de avere. Acesta a susținut că are o singură casă, un apartament în Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Vasile Conta.

Reamintim că Marta este dat în urmărire internațională, după ce a fost declarat dispărut în martie 2012, în momentul când era cercetat într-un dosar de evaziune fiscală cu carburanți în valoare de 56 de milioane de euro, caz instrumentat de Direcția Națională Anticorupție (DNA). În acest caz, Sorin Blejnar, fostul șef între 2009-2012 al Autorității Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), a fost condamant pe fond la cinci ani de închisoare. Codruț Marta a fost șeful de cabinet al lui Blejnar. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: