Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A bătut recordul de… vârstă la LOFT! Milionarul de 61 de ani a dansat pe mese de mână cu doamna doctor!

Bogătaşul VIOREL CATARAMĂ a făcut senzaţie în weekend, la mare, cu „scheme“ de dans nemaivăzute până acum.

 Cum pare să fi descoperit secretul tinereţii veşnice, binecunoscutul milionar Viorel Cataramă, cel care nimeni nu îi dă mai mult de 45 de ani, chit că are de fapt 61, a petrecut momente de neuitat în weekendul care s-a încheiat, pe litoral.

Viorel Cataramă, fiindcă despre el vă povestim, a decis că dacă vârsta nu l-a împiedicat până acum să facă absolut nimic în viaţă, nici de acum înainte aceste „amănunt“ nu poate reprezenta un impediment. Asta deoarece CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe bogătaş la malul mării, la sfârşitul de săptămână care s-a încheiat. Şi nu oriunde, ci la Loft, Mamaia, acolo unde pare să fi bătut orice record, în după-amiaza de sâmbătă.

Dacă până acum ar fi ales ringul de dans ca să îşi arate „schemele“ bine exersate în ani, iată că de această dată Viorel Cataramă a ales să mai schimbe puţin registrul. Aşa că, alături de partenera sa de viaţă, dar şi de pe ringul de dans, medicul estetician Adina Alberts, omul de afaceri care a fondat în anii ’90 compania Elvila, s-a urcat pe o masă din clubul Loft. Pe lângă faptul că a făcut senzaţie, iar toate privirile au fost aţintite spre el în momentul în care a decis să dea ringul de dans pentru... masa de dans.

Totodată, Viorel Cataramă a surprins atât de tare pe toată lumea cu mişcările sale şi energia de care a dat dovadă, încât un alt cuplu i-a şi luat exemplul şi s-a urcat pe o altă masă, acolo de unde a dat startul unei adevărate „competiţii“ de dans cu magnatul mobilei. Mai mult, acesta e o prezenţă destul de rară prin cuburi, preferând alt fel de distracţii în locul ieşirilor prin localuri de acest tip, cum ar fi serile la operă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: