Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Valentina Pelinel, sexy la plajă la două luni după naştere

Weekend agitat pentru Valentina Pelinel! După ce sâmbătă şi-a luat fiul şi l-a dus la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi cunoaşte tatăl, pe Cristi Borcea, fotomodelul a simţit nevoia să ia o mică pauză de la “meseria” de mămică şi a fugit la mare. Dar nu singură, ci cu Milan şi cu bona, aşa că Pelinel s-a împărţit între şezlong şi cărucior.

Mămica Valentina Pelinel (35 de ani) continuă să ne surprindă. Şi cu silueta, şi cu declaraţiile, şi cu acţiunile sale. Sâmbătă l-a luat pe Milan, fiul ei în vârstă de două luni, şi l-a dus la marea întâlnire cu tatăl lui, Cristi Borcea (46 de ani), închis la Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa. “A fost emoţionant momentul”, ne-au spus surse din anturajul fotomodelului.

Imediat după această vizită-surpriză, vedeta s-a refugiat la mare, pentru că, nu-i aşa, o mămică fericită înseamnă un bebeluş fericit. Valentina a avut chef de plimbări, de relaxare, de o baie de soare, aşa că a apelat, mai mult ca niciodată, la bona ei de încredere. Dacă duminică Valentina a preferat mai mult plimbările, ieri a încercat marea cu degetul la propriu. S-a dus pe plajă, acoperită cu un pareo multicolor şi, probabil, cei care au recunoscut-o au început să spună în gând tot felul de incantaţii: “Dă, Doamne, să-i cadă şalul”, “Dă, Doamne, să bată vântul şi să-i zboare veşmântul acela inutil” etc. Probabil aşa au zis în gând şi fotoreporterii noştri, căci dorinţa le-a fost îndeplinită. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: