Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cu fundul ăsta sexy și-a agățat Diana Munteanu iubitul tinerel

Litoralul românesc a fost luat cu asalt vara aceasta de vedetele autohtone. Diana Munteanu este una dintre divele care au preferat Staţiunea Mamaia şi bine a făcut pentru că le-a oferit turiştilor o privelişte fierbinte: fund bombat, sâni mari şi un bronz de tropice.

Ce au mângâiat Enrique Iglesias, Adrian Mutu, Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Iulian Miu, Adrian Neaga, Ion Ion Ţiriac şi Claudiu Niculescu au putut admira şi turiştii pe  plaja din România, căci Diana Munteanu a făcut ravagii cu formele ei. Deşi este mamă şi are 37 de ani ani, vedeta de la Antena 1 se pare că deţine elixirul tinereţii şi al unui corp perfect pe care nu a ezitat să-l expună printr-un slip negru, destul de decoltat, şi un sutien de aceeaşi culoare, care i-a ţinut ”cuminţi” şi pe poziţii sânii mari.

Diana nu a stat o clipă locului. A vorbit la telefon, a gesticulat încontinuu şi a făcut ture printre şezlonguri. Bineînţeles că nimeni nu a fost deranjat de comportamentul fostei doamne Niculescu, ba, din contră, au admirat-o intens de parcă ar fi făcut vreun gest nobil sau vreun act caritabil. vezi mai multe...
sursa:click.ro