Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Daniela Crudu se vinde ieftin! Și-a transformat imaginea într-o afacere proastă

In timp ce colegele ei de breaslă se îmbogățesc doar clipind des, Daniela Crudu nu învățat nici după aproape zece ani de activitate în showbiz să facă bani din imagine. O știe toată țara, românii cască gura la ea ca la urs și firmele care o ”agață” cu câte un contrăcțel profită serios de pe urma notorietății ei.

Daniela Crudu s-a lansat ca asistentă TV acum aproape zece ani. Pe vremea când era ”vecină” la ”Neatza”, bruneta înregistra audiențe zdravene, însă lipsa ei de inhibiții a speriat puțin CNA-ul și a fost transferată pe un segment orar unde minorii nu au mai avut acces. Au urmat pictoriale în Playboy, scandaluri sexuale, realții cotroversare și, de atunci, notorietatea ei a continuat să crească, până fata simplă din Ferentari a intrat în liga vedetelor de maximă audiență. Și uite așa au început să curgă și ofertele de colaborare în care moneda de schimb era imaginea ei.
Daniela Crudu ia 500 de euro pentru un shooting

Însă Daniela Crudu, mai naivă de fel sau poate dezinteresată, nu a știut să speculeze oportuitatea și, fată bună, s-a vândut mai pe nimic. În timp ce colegele ei de breaslă Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu, Anda Adam și muuuuulte altele, nici nu se ridică din pat pentru 500 de euro, Cruduța s-a urcat în mașină pentru câteva sute de kilometri, pentru o ședință foto care se va face cu noaptea în cap, în scopul promovării unei linii de haine a cărei imagine este. Orele lungi petrecute pe drum, cele obositoare în care trebuie să se schmbe de zeci de ori înfața aparatului foto, o vor ține ocupată aproape trei zile. Asta, în condițiile în care divele mai sus menționate cer dublu doar pentru… o postare pe Facebook, care nu le ocupă decât 10 secunde. O postare pe care ”păcătoasa” Daniela Crudu o face și gratis, că doar nu dă de la ea. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro