Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Dupa divort, Laura Chiriac are de impartit apartamentul din Voluntari, pentru care ea si Octavian Basoc au facut un credit de 120.000 de euro!

Cei doi detin impreuna pana si locul de parcare

Laura Chiriac are de impartit cu sotul de care s-a separat apartamentul din Voluntari.

WOWbiz.ro a dezvaluit ca Laura Chiriac a divortat in secret de sotul sau, Octavian Basoc, separarea venind dupa ce in presa au aparut fotografii in care fosta prezentatoare tv se saruta cu Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte la ANRP (Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor). Scandalul a aparut in plina campanie electorala, iar Laura Chiriac nici nu a contat in lupta pentru postul de primar al Sectorului 1.

Chiriac trebuie sa isi imparta cu Basoc, producator general la Antena 3, averea dobandita in cei 13 ani de casnicie. Conform declaratie de avere depusa de Chiriac inaintea alegerilor, aceasta detine, in cote egale cu sotul, un apartament de 104,7 metri patrati in Voluntari, achizitionat cu un credit bancar in valoare de 120.000 de euro. Cei doi mai detin impreuna terenul aferent apartamentului, locul de parcare, dar si o parte din calea de acces catre blocul in care au locuit. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: