Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

S-a operat din nou Mădălina Ghenea la sâni? Ce spune vedeta

madalina gheneaMădălina Ghenea (28 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România și din lume. Deși și-a ajustat aspectul în cabinetele medicilor esteticieni, a trecut ceva vreme de atunci, iar Mădălina s-a făcut cunoscută în lumea filmului și a modei așa cum arată acum.

Zilele trecute, frumoasa olteancă a publicat pe rețelele sociale niște poze mai vechi, de prin 2014, iar presa a vuit că și-a schimbat silicoanele cu unele mai mari, pentru a-i face pe plac lui Matei Stratan, iubitul său. Ghenea a sărit ca din tun și nu a lăsat noile informații apărute despre ea fără replică. S-a înregistrat tolănită în pat, cu pisica Winston alături, fără machiaj și cu pastă de dinți pe pe față, pentru a-și usca și vindeca bubițele de pe chip.

"Iar aberați, nu, nu m-am operat. Pozele la care faceți referire au fost postate prima dată de mine în 2014, pozele au fost făcute în 2014. Nu este prima dată când le postez, nu este prima dată când postez poze mai vechi. Oare câte neadevăruri o să mai citesc? Câte relații închipuite de voi peste noapte o să îmi atribuiți? Câte operații de măriri și micșorări o să îmi fac pe săptămână? Luna trecută am luat trei premii la trei festivaluri de film importante. Nu îmi aduc aminte să fi citit un articol în presa din țara despre aceste realizări... în schimb au scris străinii! Ce bătaie de joc! Păcat", a scris Ghenea, supărată că realizările artistice nu sunt lăudate în țară. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: