Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristina Spătar, după divorțul de Alin Ionescu: «Încă îl iubesc pe fostul meu soț»

Au avut la dispoziţie o lună de zile ca să se împace şi să renunţe la divorţ, dar au rămas ferm pe poziţii. Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au prezentat din nou la notar. De data aceasta, artista şi afaceristul au semnat certificatul de divorţ, astfel că începând de ieri, de la prânz, au devenit doi oameni liberi.

Pentru Cristina Spătar (44 de ani), 18 august a fost prima zi de femeie divorţată. Dacă pe 18 iulie mergea la notariat pentru a înregistra cererea de divorţ, joi, artista şi fostul ei soţ, Alin Ionescu (39 de ani), s-au revăzut pentru a semna actele.

Deşi au avut la dispoziţie un termen legal de 30 de zile pentru a se răzgândi în privinţa situaţiei, având posibilitatea să anuleze această despărţire, iată că celebrul cuplu s-a prezentat foarte ferm şi pe poziţii pentru a-şi încheia socotelile în faţa notarului. Nici cei doi copii ai lor, Albert şi Aida, nici măcar părinţii afaceristului sau prietenii apropiaţi ai acestora, nu au putut să-i convingă să nu ia această decizie dureroasă. Aşa că, în jurul prânzului, cea supranumită Regina R&B, şi cel care i-a fost partener de viaţă încă din anul 2007, au ajuns separat la un birou din zona Piaţa Unirii, din Bucureşti. După aproape două ore petrecute în cabinetul notarului, au ieşit cum au venit: separat! Unul pe uşa din dos, celălalt pe uşa din faţă, extrem de eleganţi, aşa cum s-au prezentat şi luna trecută.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu picăţele albe şi extrem de decoltată, sandale roşii şi geantă albă, Spătar şi-a mascat tristeţea cu o pereche de ochelari de soare, dar fără cel mai important accesoriu, şi anume verigheta la care aceasta a renunţat de curând. ”Este o situaţie dificilă. Un divorţ nu este un motiv de bucurie pentru nimeni, mai ales atunci când ai sentimente pentru persoana respectivă. Evident că-l mai iubesc pe tatăl copilaşilor mei. Cred că o să rămânem prieteni. Acum mă axez pe creşterea copiilor şi pe cariera mea”, a declarat Cristina Spătar, încercând să ajungă la maşină. Tot cu ochelari de soare şi fără verighetă s-a prezentat şi Alin Ionescu. Îmbrăcat la patru ace, cu pantaloni orange, sacou bleu şi cămaşă albă, fostul soţ al solistei nu a vrut să facă declaraţii şi s-a grăbit să plece spre casă. Chiar dacă au ieşit divorţaţi de la notar şi au preferat să plece separat, pe uşi diferite, Alin şi Cristina împart încă aceeaşi casă, la Crevedia. Singurul lucru care s-a schimbat este că de acum înainte vor avea în sertar un certificat de divorţ!  vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: