Vi04162021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iulia Vântur a devenit ”doamna Khan”! Un prieten i-a dat de gol

Iulia Vântur și Salman Khan au încercat să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, însă prezența româncei în viața actorului bollywoodian nu mai poate fi ignorată. Prietenii s-au grăbit deja să dezvăluie că acesta a devenit ”doamna Khan”.

Zvonurile potrivit cărora Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi căsătorit deja au intrat rapid în conștiința fanilor actorului bollywoodian.

De curând, românca a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu o brățară cu pandantiv.

”Fiți binecuvântați. Celebrare. Prietenie. Frați. Surori. Iubire. Bucurie. Grijă. Împărțiți”, este mesajul care însoțește imaginea postată de vedetă.

Un prieten virtual a dezvăluit ce simbolizează brățara și mai mult decât atât! Acesta a ținut să-i ureze o zi bună ”doamnei Khan”, semn că Iulia Vântur este percepută deja ca soție a lui Salman Khan: ”Acesta este simbolul că iei parte la rachi - o festivitate religioasă hindi. Bucură-te de această zi, doamnă Khan, și trimite-ne mai multe imagini”.

Iulia Vântur şi Salman Khan se iubesc de 4 ani

Zvonurile conform cărora Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan au apărut în urmă cu patru ani de zile. Cei doi formează una dintre cele mai mediatizate perechi atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: