Ma04132021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Țiriac îi dă mașini în dar, însă Laurette se răsfață la plajă cu un alt bărbat

laurette barbat plajaLaurette și Ion Țiriac se iubesc? Aceasta este întrebarea care a apărut pe buzele tuturor când renumitul om de afaceri a fost surprins la plajă alături de frumoasa mulatră. Zvonurile au fost întărite și de faptul că, la câteva zile după ce fotoreporterii noștri i-au pozat împreună, fotomodelul s-a plimbat prin Capitală la volanul unor mașini cu însemnele Țiriac Auto.

Laurette i-a mulțumit chiar public lui Ion Țiriac pentru „beautiful car”, însă nu a vrut să dezvăluie natura relației pe care o are cu afaceristul. Ei bine, iată că mulatra stârnește din nou controverse pe o rețea socială.

Fotomodelul a publicat o serie fotografii din concediul petrecut alături de fiica ei pe plaja din stațiunea Mamaia, pe Litoralul românesc. Printre acestea, a „rătăcit” și o imagine cu un bărbat misterios, alături de care mulatra s-a răsfățat la o sticlă de vin, pe malul mării.

Deși identitatea bărbatului tatuat din fotografie a rămas ascunsă, gurile rele spun că acesta ar fi, de fapt, iubitul lui Laurette. Totuși, nu se știe dacă cei doi au o relație amoroasă sau sunt doar prieteni buni, însă cert este că sunt destul de apropiați, întrucât mulatra a considerat potrivit ca bărbatul să se afle în compania fiicei sale. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: