Lun10032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaraţie emoţionantă! Ce îşi doreşte ANDRA, de aniversarea ei! "Dacă Dumnezeu vrea..."

Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, formează unul dintre cele mai stabile şi mai iubite cupluri. Astăzi, cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani şi a 8 ani de căsnicie, cântăreaţa a făcut o declaraţie emoţionantă.

Pentru că Andrei îi place să împărtăşească fanilor toate clipele fericite din viaţa ei, astăzi a scris un mesaj emoţionant pe facebook, completat apoi de o declaraţie la fel de plină de bucurie, într-un interviu. "Am un soţ minunat, o familie minunată, nu îmi mai doresc nimic. Dacă Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil! Azi împlinesc 30 de ani, 8 ani de căsătorie şi multe clipe fericite datorită minunilor din viaţa mea Cătălin, David şi Eva!", a declarat Andra.

Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii pe care o prezenta Măruţă, iar acesta a fost impresionat nu doar de frumuseţea Andrei, ci şi de maturitatea acesteia. Decis să o cucerească, Cătălin a aşteptat-o, apoi s-a trezit că Andra i-a făcut o surpriză, mutându-se cu el, după ce a primit acordul părinţilor. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: