Sam12032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Însărcinată în cinci luni, Jojo cere ajutorul fanilor!

jojo insarcinata cinci luni nume fetita varianteCătălina Grama este într-o mare dilemă. Frumoasa actriţă, însărcinată în cinci luni, nu s-a decis asupra numelui pe care îl va purta bebeluşul ei, dar a întocmit o listă cu mai multe variante. Pentru că ea a primit de la mama sa două prenume lungi, Jojo vrea ceva scurt şi cu semnificaţie, iar pentru acest lucru a cerut ajutorul fanilor pe care i-a invitat să-i dea sugestii.

Jojo (35 de ani) va deveni până la sfârşitul anului mămică de fetiţă şi recunoaşte că totul decurge diferit faţă de prima sarcină, când în pântece l-a purtat pe băieţelul ei, Achim. Şi atunci blonda s-a hotărât abia în luna a opta asupra prenumelui pentru copilul ei, pe care l-a ales, după cum chiar ea a mărturisit pe blogul personal, după ce s-a uitat la "Moromeţii".

"Unii spun ca numele e cumva predestinat, si ca desi noi avem senzatia ca noi il alegem, cumva copilul vine pe lume cu un nume ales din alte dimensiuni. Îmi place şi teoria asta, însă eu cred că şi muncă de căutare a părinţilor sau pur şi simplu instinctul lor, contează. Pentru noi căutarea abia a început, şi fiind vorba despre un prenume pentru fetiţă, ne e cumva mai dificil de ales. Când am fost gravidă cu Achim inspiraţia a venit chiar în luna a opta, când mă uităm la Moromeţii. Am ştiut atunci că Achim va fi numele lui, deşi aveam alte variante pregătite. Acum, prin căutările mele s-a născut cumva o lista întreagă de nume scurte, pe care m-am gândit să o împart cu voi, pentru că toate sunt nume mai puţin întâlnite. Am uitat să va spun că mie îmi plac numele scurte, poate şi din cauză că părinţii mei mi-au ales două prenume lungi: Cătălina Alexandra. Aşadar, sunt în căutarea unui nume magic şi scurt pentru zânuţă. Care să fie uşor de reţinut, însă care să îmi pară mie extrem de potrivit pentru ea", a scris actriţa. printre numele agreate de actriţă se numără: Lenya, Lara, Ariana, Arina, Sia, Chloe, Catia, Thea, Ania, Dunia, Raisa, Petra, Arya, Frida, Elina, Erika, Tereza, Uma, Zada şi Arisa.  vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: