Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iata dovada ca Maia Morgenstern a divortat si de al doilea sot!

Marea actrita nu l-a trecut in ultima declaratie de avere pe medicul Dumitru Baltateanu, desi daca mai era casatorita era obligata prin lege sa faca acest lucru!

La 54 de ani, Maia Morgenstern este o actrita de referinta a scenei romanesti.

Pe langa o cariera prodigioasa, cu roluri mari in teatru si film, Maia Morgenstern (54 de ani) si-a facut timp si pentru o viata sentimentala foarte plina. Marea artista are trei copii cu trei barbati diferiti: Tudor Aaron, cu actorul Claudiu Istodor, Eva Cabiria, cu Andras Demeter (cu care nu a fost casatorita), si Ana Isadora, cu Dumitru Baltateanu.

Cu ultimul, un reputat medic neurochirurg, Maia s-a casatorit in 2002, dupa o dragoste la prima vedere, asa cum recunostea chiar ea. De ceva vreme, insa, zvonurile ca actrita si sotul ei au divortat la notar s-au inmultit peste masura, alimentate si de faptul ca Maia a refuzat sa-si comenteze viata personala.

In sprijinul ideii ca Dumitru Baltateanu si Maia Morgenstern nu mai formeaza oficial un cuplu a venit insa chiar actrita, care nu l-a mai mentionat deloc pe medic in ultima ei declaratie de avere, depusa in iunie 2016, desi avea obligatia legala sa faca acest lucru daca mai era casatorita!

La rubrica "castiguri sot", din declaratia pe care artista o depune anual de cand este directoare a Teatrului Evreiesc de Stat, Maia a lasat locul liber, confirmand practic separarea. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: