Mie12072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Carmen Brumă, desfiinţată după ce a promovat alimentaţia pe bază de carne

carmen bruma alimentatie emisiunePreocupată de ani buni să pună în farfurie produse sănătoase, Carmen Brumă a reuşit să calce pe bec cu câteva zile în urmă, când şi-a dezamăgit fanii după ce, invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea, a explicat că produsele din carne nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din alimentaţia românilor. Vegetarienii au sărit ca arşi şi au pus-o imediat la colţ pe prezentatoare.

Carmen Brumă şi-a dezamăgit admiratorii, care până acum au pus mare preţ pe reţetele ei. Vedeta a prezentat în nenumărate rânduri băuturi şi feluri de mâncare bazate de legume şi fructe, dar la emisiunea lui Mihai Gâdea, ea a susţinut, paradoxal, alimentaţia bazată pe produse din carne. Enervaţi la culme, mai mulţi fani ai prezentatoarei au explodat şi au criticat-o pe pagina ei de socializare. 

"Este o mare greşeală să-i refuzi unui copil dreptul la proteine animale, la dezvoltarea unui sistem imunitar şi hormonal sănătoase. Eu am altă părere şi am altă alimentaţie. Optez pentru moderaţie. Mi se pare o afirmaţie manipulatorie să spui că produsele din carne roşie procesată favorizează apariţia cancerului. Nu putem mânca pătrunjel toată ziua, dar nici carne toată ziua", a spus ea.  

Susţinător al alimentaţiei raw-vegane, medicul Virgiliu Stroescu a intrat în conflict verbal cu prezentatoarea pe care a contrazis-o pe întreaga durată a emisiunii.

"Ideea că proteina animală intră în celula este o prostioară. Numai plantele fac aminoacizi esenţiali. Oamenii şi animalele nu fac asta", a spus medicul.
Fanii nu au menajat-o deloc pe Carmen Brumă după emisiune

"Stimată doamnă la emisiunea lui Mihai Gâdea aţi dat dovadă de lipsă de bun simţ şi superficialitate legat de vegetarianism. Puteţi continua cu carnea şi mai discutăm dupa ce veţi trece de 40 de ani. Puteţi să faceţi Shirshasana (n.r. să staţi în cap) şi trei zile non-stop şi nu vă va veni mintea la cap legat de carnea mult iubită de dvs. Perseveraţi în continuare în ambiţiile dumneavostră în a promova carnea. Îl compătimesc pe Mircea Badea că vă are alături. Sper că el e mai realist", a scris unul dintre admiratorii prezentatoarei.

Până nu demult o susţinătoare a vedeti, o altă doamnă a fost dezamăgită de aspeczele pe care carmen Brumă le-a ridicat în timpul emisiunii. 

"Am dori sa vedem poze din adolescenţă şi până acum că multe au formatul ăsta de scândură indiferent ce mănâncă şi chiar dacă fac sau nu sport....nu vreau să par răutăcioasă, dar ne-ai deranjat enorm la emisiunea lui Mihai. Exteriorul mai arată şi în funcţie de partea sufletească....din respect mai trebuie să ascultăm anumiţi oameni nu să facem pe deştepţii. S-au făcut multe cercetări şi nu putem să le comparăm cu spusele nutriţioniştilor care mănâncă ce apucă ...în goana după bani", a mai scris o admiratoare a vedetei.
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: