Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Esca „se încuscrește” cu Alex Velea? Fiica ei se iubește Mario Fresh!

Alexia Esca și Mario FreshBinecunoscuta prezentatoare de televiziune Andreea Esca are o fiică superbă, pe nume Alexia. Aceasta din urmă are o relație mai mult decât apropiată cu Mario Fresh, nimeni altul decât un adolescent, pe numele său real Mario Gălățeanu, pe care Alex Velea l-a luat ca și copil de suflet.

Mario este mereu alături de Alex Velea, care îl promovează cât poate. Tânărul a devenit cunoscut în anul 2011, când a ajuns în semifinale la celebrul show de televiziune „Românii au talent”.

Mario Fresh, care s-a născut în anul 1999 la Iași, a obținut și premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior și la festivalul Mamaia Copiilor.
A dat-o gata pe fiica Andreei Esca

Tânărul, care are o mulțime de admiratoare, a cucerit-o și pe Alexia, nimeni alta decât fiica prezentatoarei Andreea Esca. Aceasta apare, în mai multe imagini postate pe site-urile de socializare, în ipostaze extrem de tandre alături de Mario.

Într-una dintre imagini, Alexia, în vârstă de 16 ani, și Mario, care are 17 ani, stau îmbrățișați și se sărută cu foc, semn că relația dintre ei este una cât se poate de apropiată.
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: