Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Traian Băsescu, despre divorțul fiicei sale: ”N-au mare avere de împărțit”

Traian Băsescu a vorbit la România Tv despre divorțul fiicei sale Elena Băsescu de Bogdan Ionescu.

Traian Băsescu admite faptul că nu este deloc un moment ușor, dar este de părere că fiica sa nici nu ra trebui să mai încerce să își salveze căsnicia. Cât despre avere, fostul președinte susține că nici nu există una.

„Este un moment dificil, dar să ştiţi că cu ginerii m-am inteles foarte bine. Va asigur ca ambii parinti fac tot ce se poate pentru ca cei mici sa nu simta lipsa acestora Ambele perechi de bunici fac ce este mai bine pentru copii. În privinţa averii să ştiţi ca nu au mare avere de impartit. Singurul bun comun este masina pe care o foloseste Elena, iar banii de la nunta i-au cheltuit”, a declarat Traian Băsescu.

„Copii sunt acum la Elena, pentru că în weekend vrea să stea cu cei mici. În timpul săptămânii copii stau ba la noi, ba la familia Ionescu. Copii stau la fel de mult şi cu familia Ionescu (…) Nu sunt suparat pe niciunul din ei. Daca ei au constat ca nu merge… asta e viata. Am discutat toţi patru (părinţii Elenei şi părinţii lui Bogdan) cu fiecare dintre ei. Au dat semnale cu ceva timp înainte şi au zis că nu merge.  Cred ca nici nu ar trebui sa mai incerce. Au luat o decizie si cred ca trebuie sa mearga pe drumul lor cu grija maxima pentru copii”, a subliniat Traian Băsescu.
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: