Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu îşi dispută copiii: "Va fi o bătălie!"

elena basescu copii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la capăt de drum. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deşi au împreună doi copii. Chiar dacă toată vara au ]ncercat să-şi salveze mariajul de dragul lor, la mare, ceva nu a funcţionat şi au divorţat. Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a spus încă se acum trei ani că cei doi se vor despărţi, prevede acum un scandal aprig pe seama celor mici.

Nici bine nu ne-am obişnuit cu gândul că Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu că o altă informaţie care le priveşte familiile este pusă pe tapet. Scriitoarea Carmen Harra, cea care în 2013, anunţa divorţul celor doi, prevede o luptă intensă dusă de protagonişti pentru Sofia Anais (trei ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). 

"Elena Băsescu își va reorganiza viața într-o altă direcție din multe puncte de vedere. Nu se va întâmpla acum, imediat. Nu este cazul să dispere, ci să meargă înainte. Să fie sigură că îi va fi mai bine și că va progresa. Această așa-zisă dramă până la urmă este în beneficiul ei. Apare în viața ei alt bărbat mai matur,

mai arătos și mai compatibil. Va fi un om mai stabil cu care va putea să rezoneze. (...) Pentru ea, divorțul este o mare lovitură de viață mai ales că este evaluată mult mai puternic decât în cazul unui om obișnuit. Impactul psihologic este de 10 ori mai mare decât în cazul unui om obișnuit. Tot eu am spus în 2013 că Elena Băsescu va avea doi copii, iar al doilea va fi băiat. Important acum este că toată lumea este sănătoasă, iar copiii Elenei Băsescu vor continua să fie minunați și cu perspective extraordinare", a spus Carmen Harra pentru www.ziarulring.ro.

Dacă mezina preşedintelui îşi va reface viaţa ăn viitorul apropiat, nu la fel de uşor se va mai lăsa convins fostul ei partener, Bogdan Ionescu.  "Ceva nu este în regulă cu fostul ei soț din multe puncte de vedere. Nu vreau să intru în detalii, dar anumite lucruri care țin de modul lui de a gândi și de a se manifesta sunt eronate. Îl văd debusolat și are nevoie de o purificare totală a personalității, o restructurare a conceptului despre cum să trăim. Mă îndoiesc că va face asta în următorii ani. Îl văd în relații pasagere cu diferite persoane. Dar până nu lăsăm egoul și anumite obiceiuri, nu progresăm. Va fi o bătălie între ei pentru custodia copiilor, o luptă care va dura. Sper să aibă înțelepciunea și să știe cum să procedeze pentru ca acești copii să nu fie afectați, să nu ajungă să gândească despre unul dintre părinți că este personajul negativ. De obicei, când este ruptura între părinți, unul aruncă tot felul de vorbe contra celuilalt în fața copiilor și asta poate afecta viața copiilor în viitor. Sper să nu se întâmple asta în cazul lor, dar... mă îndoiesc. Anticipez această bătălie pentru copii, bătălie care deja este în pregătire", a mai spus scriitoarea pentru sursa citată.
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: