Dum07032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce distanţi au fost Prodanca şi Reghe la nunta Andreei Tonciu! Ascund ceva?

anamaria prodan laurentiu reghecampf nunta andreea tonciuProbleme în paradis? Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost extrem de trişti şi distanţi, duminică (4 septembrie), deşi aveau multe motive să zâmbească. Cei doi au fost naşi de cununie la nunta Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu şi chiar dacă s-au aflat sub ploaia de bliţuri a fotografilor, părinţii spirirtuali ai fostei asistente tv au zâmbit forţat şi s-au purtat protocolar.

S-au dus vremurile când Anamaria Prodan vorbea minute-n şir cu drag de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf! Naşa Andreei Tonciu nu a fost prea entuziasmată la nunta fostei asistente tv. Nici când i s-a spus că arată trăsnet în rochiţa mulată de 20.000 de euro, sexy-impresara parcă nu s-a bucurat ca altădată. A mimat un zâmbet, care a dat mult de bănuit.

"O sfătuiesc pe Andreea să fie o soţie supusă", a spus Anamaria Prodan la Antena Stars cu vocea stinsă.

Nici naşul nu a fost prea darnic în a face declaraţii, culmea!, nu despre vreo înfrângere a echipei pe care o antrenează, ci despre finii lui care tocmai îşi uneau destinele. Obosit şi îngândurat, Reghecampf abia a legat câteva cuvinte la venirea la biserică. După ceremonia religioasă, care s-a desfăşurat cu uşile închise, la un lăcaş sfânt din cartierul Vitan, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Mirii au ieşit de mână din biserică, iar în urma lor naşii... la fel de supăraţi. Nu s-au privit, iar impresara a încercat parcă să se descătuşeze de prinsoarea în care soţul ei o ţinea captivă.

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins fix momentul în care Anamaria îi mai oferă doar un singur deget de care în imagine se vede că soţul o ţine bine. De o parte şi de alta a mirilor, naşii au crezut că nu-i observă nimeni, mai ales că într-o zi specială pentru Andreea Tonciu şi soţul ei toate privirile se îndreaptă, aşa cum este şi firesc, spre miri. Doar că Prodanca şi Reghe nu au reuşit să se ascundă prea bine. Sub masca unor naşi preocupaţi, cei doi s-au retras la limuzina Rolls-Royce cu care au făcut furori la biserică. Anamaria a urcat copiii în maşină, pe Bebe, fiul cel mic al cuplului, şi pe Rania, fiica Denisei nechifor, cea mai bună prietenă a ei, iar Laurenţiu s-a urcat şi el pe scaunul şoferului. Nicio apropiere între ei, niciun zâmbet, iar antrenorul, altădată galant cu soţia, acum nu s-a sinchisit să-i deschidă portiera pentru ca impresara să urce în limuzina de lux. 

De altfel, surse din anturajul celor doi susţin că Anamaria şi Reghecamp au fost la fel de distanţi şi la ziua fiului lor, Bebe, care a împlinit recent opt ani. Ei nu s-au ascuns nici măcar de prieteni că traversează o perioadă tensionată.  
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: