Vi01282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VALENTINA PELINEL, de nerecunoscut! Iată cât de mult a slăbit de când a devenit mămică: „Chiar a născut?“

Valentina Pelinel e într-o formă de zile mari, iar toată lumea s-a mirat că a reuşit să slăbească atât de mult de când a devenit mămică Valentina Pelinel se poate considera o femeie împlinită, pentru că încă de când l-a adus pe lume pe micuţul Milan Cristian, viaţa ei s-a schimbat complet.

Recent, manechinul le-a arătat tuturor şi cât de mult s-a transformat fizic de când a devenit mămică. Asta pentru că Valentina Pelinel se pare că s-a apucat serios de-un program de fitness, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus, acumulate pe timpul sarcinii. Aşadar, într-o fotografie postată pe Facebook, fotomodelul arată acum de milioane, nu are nici urmă de burtică  şi este într-o formă fizică de zile mari.

Nici internauţilor care au văzut imaginea parcă nu le-a venit să creadă cât de mult a slăbit Valentina Pelinel, iar aceştia i-au lăsat nenumărate comentarii.

„Valentina chiar a născut? Doamne, nu are pic de burtă! E foarte tare. Mă bucur pentru ea, îi doresc tot binele din lume, să fie fericită, sănătoasă, la fel şi minunea pe care Dumnezeu i-a dăruit-o!“, a fost una dintre replicile primite de către Valentina Pelinel pe reţeaua socială.
sursa:cancan.ro