Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Lux si opulenta la nunta Ralucai Badulescu! Cum poate sa arate candy bar-ul si ce are fiecare meniu pe masa, pentru invitati

Pentru ca este o persoana iesita din tipare, nonconformista, Raluca Badulescu a ales ca si nunta ei sa fie la fel. Culoarea predominanta este auriul pe care vedeta Kanal D o indrageste. Tinuta, mancare, meniul si invitatii sunt invaluiti de aceasta culoare a luxului.

Si pentru ca totul sa fie perfect, candy bar-ul de la nunta are dulciuri delicioase si apetisante in acelasi ton -alb cu auriu-, meniul de lux in care se regaseste si un preparat neobisnuit pentru o nunta romaneasca (sushi) are langa el o frunza de aur pe care invitatii o pot pastra.

Locatia aleasa este si ea una de vis. Raluca Badulescu a optat sa isi faca petrecerea nuntii in aer liber, langa o piscina care ne ademeneste pana si pe noi. Aranjamentele sunt simple, elegante si de bun gust, iar florile alese sunt ortensii si trandafiri albi.

Atmosfera este intretinuta de o formatie, mai tarziu urmand sa faca show de show Corina, Emilia Musala, Elis Armeanca si Florin Salam.
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: