Dum07032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

De ce s-au despărțit EBa și Syda. A fost înșelată mezina lui Traian Băsescu?

elena basescu sydaDupă o vară petrecută mai mult pe litoral, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, au decis să pună capăt mariajului început în 2012. Cei doi s-au despărțit amiabil și au ales varianta notarială pentru a-și încheia socotelile în calitate de cuplu. Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de trei ani, şi Traian jr, în vârstă de un an şi opt luni.

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect", au transmis cei doi pe pagina oficială de Facebook a mezinei fostului preşedinte.

După vestea la care nu se aștepta prea multă lume, Carmen Harra, celebra prezicătoare care le-a anunțat sfârșitul căsniciei încă din 2013, a discutat și posibila cauză a divorțului, care ar putea fi infidelitatea lui Syda. Cei de la ziarulring.ro au stat de vorbă cu Harra, iar aceasta as scos în evidență lipsa de compatibilitate dintre cei doi foști parteneri.

„Infidelitatea este justificată într-un mariaj legal în care partenerii nu sunt compatibili, așa cum am calculat numerologic în cazul lor. Este normal în aceste cazuri de incompatibilitate ca fiecare partener să-și caute iubirea în relații extraconjugale. Eu văd că este vorba despre o tânără înaltă și frumoasă pe care a cunoscut-o după ce s-a căsătorit. Însă această fată nu va rămâne în viața lui până la urmă”, crede Carmen Harra.
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: