Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Mesajul lui Brigitte Sfăt după operația de la Viena! Ilie Năstase e direct vizat

brigitte ilie nastaseBrigitte Sfăt răsuflă ușurată după operația complicată suferită într-o clinică privată din Viena. Soția lui Ilie Năstase și-a anunțat prietenii că totul a decurs bine și că se bucură de șansa care i-a fost oferită de a-și reevalua viața. Fără să-l numească explicit, e clar că Brigitte s-a referit la soțul ei, care a preferat să-și susțină prietenul Ion Țiriac în ziua operației.

”Bună dimineața! În viața mea e dimineață! Iar Dumnezeu m-a binecuvântat cu biruința și dreptul la o viață nouă, cred că am primit acestă provocare pentru a vedea ce fel de om vreau să fiu, ce fel de viață vreau să trăiesc, ce fel de oameni se învârt în jurul meu și care este adevărata mea familie”, a scris Brigitte Sfăt (39 de ani) pe contul personal de Facebook în dimineața zilei de miercuri, 7 septembrie, la câteva ore după operația complicată la care a fost supusă într-o clinică din Viena.

Soția lui Ilie Năstase (70 de ani) a numit persoanele care i-au stat alături în această grea încercare. Din păcate, soțul ei a ales să-i fie alături prietenului Ion Țiriac, care se pregătește să lanseze un patinoar la București. ”Așa cum s-a întâmplat și acum un an, când am fost internată în România cu diagnosticul de embolie pulmonară și infarct pulmonar, prietena mea Florentina Tolici împreună cu fiica ei Cristina Tolici au fost și de această dată alături de mine, este mult mai ușor să știi că nu ești singur (chiar dacă știu că Domnul Isus nu m-a părăsit niciodată), dar avem uneori nevoie de un umăr de carne, pe care să ne sprijinim. Mulțumesc fraților de credință pentru rugăciuni, și prietenilor de pe Facebook pentru încurajări! Domnul să vă binecuvânteze!”, a mai scris Brigitte.

La sfârşitul lunii iunie, Brigitte Sfăt anunţa că are probleme grave de sănătate. În urma unor investigaţii, soţia lui Ilie Năstase a aflat de la medici că are două tumori localizate la plămâni şi că este nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală.
A făcut embolie pulmonară în 2015

Vestea a căzut ca un trăsnet la un an după ce Brigitte a fost la un pas de moarte, tot din pricina unor probleme la plămâni. Astfel, în iunie 2015, la câteva zile după terminarea turneului de la Roland Garros Brigitte a început să se simtă foarte rău şi să scuipe sânge. „M-am speriat foarte tare. Nu am avut niciodată probleme de acest gen. În a patra zi de la Roland Garros, am simţit o durere puternică în spate. Mă aşteptam să treacă, însă am început să scuip sânge. Am luat calmante, dar nu au avut efect, aşa că am ajuns la un spital în Bucureşti, unde am făcut raze. Degeaba, că medicii nu au văzut nimic”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!

În urma unui computer tomograf, aceasta a aflat că are embolie pulmonară. „Ambii plămâni erau afectaţi, însă mai mult cel drept. Am avut mai multe cheaguri de sânge pe artera care alimentează plămânul, plus apă la plămâni şi infarct pulmonar. Doctorii mi-au spus despre ce e vorba şi că riscam să mor. Am stat o săptămână în spital, unde am urmat un tratament cu anticoagulant şi antibiotic şi mi s-au făcut analize tot timpul. Timp de un an trebuie să iau medicamente pentru anticoagulare şi să merg la controale. În plus, nu am voie să zbor cu avionul, deci adio vacanţe!”, ne-a mai spus soţia lui Năstase.
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: