Joi07072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

E prima dată când fosta soţie a primarului de la 3 se expune public fără nicio reţinere!

E prima dată când fosta soţie a primarului de la 3 se expune public fără nicio reţinere! S-a sărutat cu un multimilionar misterios, după care s-au retras la ea, în Glina!S-a sărutat cu un multimilionar misterios, după care s-au retras la ea, în Glina!

 În lumea bună a Capitalei se leagă cea mai spumoasă telenovelă din ultimii ani. Protagonişti: Sorina Docuz (fosta primă doamnă de la Sectorul 3, ex-nevasta lui Robert Negoiţă) şi un multimilionar discret, genul de afacerist-fantomă care face ce face şi învârte zeci de milioane de euro, dar despre care se vorbeşte foarte puţin. Sau deloc.

În ce-o priveşte pe Sorina Docuz, nu mai e un secret că l-a cucerit pe Robert Negoiţă înainte de a-şi serba majoratul, iar fosta Miss Buzău a fost timp de doi ani soţia acestuia. Însă, în luna februarie a acestui an, fix înainte de Sfântul Valentin, cei doi au divorţat. Din căsnicia lor, Sorina a rămas cu un fiu, dar şi cu stabilitatea financiară asigurată de Negoiţă, cel care a avut grijă ca fostei soţii să nu-i lipsească nimic, chiar dacă şi-a refăcut rapid viaţa alături de o altă Miss, mai tânără.

Însă, după mai bine de jumătate de an de la separarea de primarul sectorului 3 al Capitalei, Sorina s-a reorientat bine, spre braţele generoase ale misteriosului multimilionar despre care am scris mai sus! În fond, nu i-a fost atât de greu, ţinând cont că este totuşi o femeie mai mult decât atrăgătoare, cu lipici la bărbaţi din toate categoriile, chiar şi fotbalişti precum Ciprian Marica dar nu numai, cel în braţele căruia fosta Miss s-a consolat imediat după divorţ. Dar să ne întoarcem la ce s-a întâmplat miercuri spre joi noapte. Cei doi amorezi s-au distrat de minune la o terasă dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei, acolo unde au stat până la 3 dimineaţa, stropind toată distracţia (a se citi săruturi, îmbrăţişări, mângâieri, tot tacâmul) cu sticle scumpe de şampanie rose.

Milionarul, despre care sursele noastre din serviciile secrete ne-au mărturisit că este un protejat al sistemului, nu şi-a putut dezlipi mâinile de pe Sorina Docuz, de pe mijlocul dar şi posteriorul ei, ea având grijă să îl aţâţe continuu. În jurul orei 3.00, încinşi de seria de sărutări şi îmbrăţişări fierbinţi, cei doi au lăsat terasa pentru apartamentul Sorinei, dintr-un complex rezidenţial în Glina, construit (culmea!) chiar de către fostul ei soţ, Robert Negoiţă. Ironia sorţii face ca la scenele de tandreţe dintre Docuz şi multimilionar să fi fost prezent la masa de lângă şi fotbalistul Ciprian Marica, un bărbat foarte apropiat de fosta doamnă Negoiţă (Povestea lor a fost publicată AICI de CANCAN.ro).

Fotbalistul nu doar că a consolat-o pe aceasta în iarnă, după ce a redevenit Docuz din doamna Negoiţă, dar unele voci susţin că şi-ar fi dorit ca lucrurile dintre ei să devină mai serioase. Însă, aşa cum se întâmplă în viaţă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cei doi s-au despărţit. Totul s-a terminat cu bine totuşi pentru Marica, deoarece şi-a refăcut viaţa alături de o superbă tânără, care îl va face în curând tătic. Nici Sorinei nu pare să-i meargă deloc rău, dar noua ei poveste de dragoste ascunde nişte detalii pe care vi le va dezvălui, ca de obicei, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România!

Cine are informaţii despre misteriosul multimilionar, ne poate scrie la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , iar noi vom împărtăşi totul cu voi, cititorii noştri. CITIŢI MÂINE cine a atentat la milionarul Sorinei Docuz, chiar de faţă cu ea, şi cum a reacţionat aceasta ca să iasă din ”încurcătură”. E o poveste memorabilă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: