Dum11292020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

După 6 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu a rupt ”tradiția inelului”! Ce i-a dăruit Alinei Sorescu!

Astăzi sărbătoriți 6 ani de căsătorie, 7 ani de logodnă, 8 ani de când v-ați cunoscut și aveți și 2 copii. Cum vă simțiți cu acest “palmares” de ani, cum vă descrieți relația, sentimentele acum, care e bilanțul la acest moment de sărbătoare?

Credem că relația s-a dezvoltat natural ajungând la o maturitate specifică celor 8 anișori pe care i-a împlinit acum. Dacă ar fi să existe un singur cuvânt care să definească relația noastră, acela ar fi echilibru. Dacă ar fi să existe și al doilea, acela ar fi respect. Și daca ar fi să fie și al treilea, ar fi cu siguranță înțelegere. Și chiar daca inițial, venirea pe lume a copiilor ne-a bulversat puțin, cum era și normal, în cele din urmă fetițele ne-au consolidat căsnicia, dându-ne o nouă direcție și noi priorități.

Alexandru a promis acum câțiva ani, că a instaurat deja tradiția unui inel la fiecare aniversare a căsniciei. Înțeleg că sunteți deja la al 6-lea inel? Cum arată cel de anul acesta?

Alexandru Ciucu: Dacă luăm în considerare inelul de logodnă din primul an și verigheta din cel de-al doilea an, ar trebui să fim la al optulea inel. Anul acesta însă, am vrut să-i fac o surpriză și să rup puțin monotonia acestei tradiții. Am ales un mic pandantiv care se asorta cu unul dintre inelele din anii trecuți.

Alina Sorescu: Șase ani de căsătorie înseamnă “nunta de fier”, așa că eu i-am luat lui Alexandru un obiect de decor din fier antichizat :) Ca să fim indestructibili :))

Ce ați învățat în acești 6 ani de căsnicie unul despre altul, amândoi despre relații și menținerea lor?

Au existat multe schimbări de ambele părți, dar cele mai importante pentru relație au fost că Alexandru a învățat să fie mai răbdător și Alina mai cutezătoare.

Care credeți că este rețeta unei căsnicii frumoase? Ați vrea să dați câteva secrete importante din culisele căsniciei voastre?

O relație nu ar trebui lăsată să bată mult timp pasul pe loc, adică în fiecare an sau măcar la doi ani, să se întâmple ceva notabil în sensul evoluției ei. De exemplu, după un an sau mai puțin, să te muți împreună, după încă unul sau doi să te căsătorești indiferent de bugetul pe care îl ai, pentru ca organizarea unei nunți este un examen în sine pentru un cuplu. La un interval decent să plecați într-o lună de miere de basm chiar dacă în realitate este vorba doar de o săptămână sau un weekend prelungit. După încă doi sau trei ani să faci un copil, și tot așa. Toate aceste lucruri vor consolida și vor evolua relația către o zonă frumoasă și durabilă. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: