Joi07072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iubire nocturnă pentru fiica miliardarului Ioan Niculae! ”Prinţesa Interagro” s-a despărţit de ex-ul şi a ”tăbărât” pe un bruneţel!

Adina Niculae a ,,tăbărât'' pe un bruneţel.Adina Niculae, fiica milionarului Ioan Niculae de la Astra, este una dintre cele mai bogate femei din România, ea moştenind averea tatălui său, dar şi una dintre cele mai discrete prezenţe feminine din lumea mondenă autohtonă.

Gesturile ei, însă, nu sunt la fel de discrete. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe moştenitoarea celei mai mari averi din România, ''tăbărând'' pe un bruneţel în plină stradă. După ce s-a despărţit de ex-ul, Adina şi-a găsit un nou iubit, sau poate  bruneţelul a găsit-o pe ea.

,,Prinţesa Interagro'' este adepta iubirilor nocturne, deoarece, la ora 02:00, împreună cu noul iubit se aflau  în plină stradă şi nu s-au abţinut să-şi arate afecţiunea, unul faţă de celălalt. Trebuie să mai precizăm că ,,porumbeii'' nu erau singuri, purtau o conversaţie cu un bărbat, iar în tot acest timp s-au îmbrăţisat şi s-au sărutat non-stop.

 Probabil gesturile lor intime erau intenţionat făcute, în speranţa că domnul îi va lăsa singuri, să-şi manifeste iubirea mult mai profund, dar văzând că acest lucru nu se întâmplă, Adina şi bruneţelul s-au îndepărtat din braţele celuilalt.

A încheiat relaţia cu Alexandru Hurdugaci Jr.

O lungă perioadă de timp, Adina nu a mai fost implicată în nicio relaţie sentimentală. Asta după ce, în urmă cu mai mulţi ani, a iubit foarte mult un băiat, care, însă a făcut greşeala fatală de a o înşela.

Dar, ulterior a avut puterea să-şi ia inima în dinţi şi a început o nouă relaţie cu un alt bărbat care a reuşit s-o convingă. Îl cheamĂ Alexandru Hurdugaci Jr. şi este un tip care adoră sporturile extreme pe care le practica la nivel înalt. El este unul dintre promoterii Flyboard-ului în România, un sport extrem nautic ce câştigă tot mai mulţi adepţi la noi. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: