Mie07282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Moștenirea blestemată a pilotului Adrian Iovan îi dă bătăi de cap fiului său

Nu mai înţelege nimic. Fiul pilotului Adrian Iovan, Albert, rămâne cu partea vilei care aparţine fostei iubite a tatălui său, Mihaela Steriu. Judecătorii i-au respins cererea prin care încerca să schimbe etajele, dar şi loturile de teren aferente acestora!

La mai bine de doi ani şi jumătate de la moartea lui Adrian Iovan, fosta soţie, Romaniţa (51 de ani), şi fiul lor, Albert (9 ani), nu pot intra nici acum în vila acestuia. Şi asta pentru că lupta din instanţă, începută în vara anului 2014, pare că nu mai are sfârşit.

La începutul lunii aprilie, judecătorii ajunseseră  la o hotărâre în privinţa împărţirii casei din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care poartă acum numele regretatului pilot, Av. Adrian Iovan. Însă fiul acestuia, reprezentat de mama sa, Romaniţa, a fost nevoit să o conteste din cauza unei erori care ar ţine de redactarea deciziei instanţei.

Din greşeală, fosta iubită a lui Adrian Iovan, medicul Mihaela Steriu, a primit parterul imobilului şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar Albert etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. Iar cei doi proprietari ar trebui să locuiască invers! Iar, zilele trecute, Albert şi mama sa, au mai avut un şoc. Magistraţii le-au respins şi ultima cerere pe care au făcut-o la Judecătoria  Buftea. “Am făcut o cerere de lămurie, pentru că s-au inversat şi etajele, şi loturile. Pentru apartamentul de la etaj s-a dat lotul de teren care e aferent apartamentului de la parter. Judecătorii ne-au respins-o, însă sper să se lămurească la apel. Nici hotărârea pronunţată iniţial nu poate fi aplicată, deşi ne era favorabilă. Iar Albert nu a intrat nici acum, după aproape trei ani, în casă. Este neschimbată situaţia”, a declarat, ieri, pentru Click! avocatul Iulian Gogan, partenerul de viaţă al Romaniţei. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: