Mie07282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce frumoasă s-a făcut fiica Andreei Berecleanu! Uite pentru cine a pozat!

eva zaharescuAndreea Berecleanu (41 de ani) este o mamă mândră și nu se sfiește s-o arate! Prezentatoarea principalului program de știri de la Antena 1 a distribuit o fotografie cu fiica ei îmbrăcată într-una din creațiile designerului ei preferat.

Prietenii virtuali ai Andreei Berecleanu au admirat-o fără rezerve pe fiica știristei din căsnicia cu Andrei Zaharescu. Eva a pozat pentru cea mai recentă colecție a designerului preferat al mamai sale, Adrian Oianu, cunoscut pentru felul în care integrează motivele populare românești în creațiile sale.

Adolescenta va împlini în curând 15 ani și, dacă va alege să urmeze o carieră în modelling, are toate șansele să reușească. Imaginea distribuită de mama sa o demonstrează fără putință de tăgadă. Eva a luat tot ce era mai bun de la părinții ei. Înaltă, subțire, cu privirea intensă și zâmbetul discret moștenit de la mama, Eva pune perfect în valoare rochia semnată de Adrian Oianu.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în 2013, punând astfel capăt unei căsnicii de 15 ani. Ce doi au împreună doi copii, pe Eva (15 ani) și pe Petru (11 ani). La scurt timp după divorț, ştirista şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic. vezi mai multe...

sursa:click.ro

Stiri mai vechi: