Ma01262021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Am luat urma banilor si am gasit dovada ca Andrei Tarus e cu adevarat solistul trupei Carla's Dreams!

Acesta incaseaza in propriul cont sumele obtinute de formatie din aparitii la tv! Vezi cum arata si sotia lui cu care a fost in prag de divort.

Marea demascare a solistului trupei „Carla’s Dreams” in presa din Rusia a starnit un val de reactii, inclusiv din punct de vedere politic, prin vocea lui Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului. S-a vorbit de o operatiune a serviciilor secrete, iar Politia Romana a anuntat ca nu poate confirma sau infirma identitatea acestuia.

Cu masca sau fara masca, trupa „Carla’s Dreams” profita din plin de pe urma capitalului de imagine strans in scandalul „marea demascare”. Andrei Tarus, cel suspectat ca ar fi solistul trupei, nu mai are nici un fel de urma de mister, fara gluga si machiaj pe fata.

Cat despre marea demascare a rusilor, aceasta a mai fost facuta de cel putin 4-5 ori in presa din Romania si Republica Moldova, asa ca nu e nimic nou. Unde mai pui ca in plin scandal, Carla’s Dreams a mai aruncat repede pe piata un single, la cateva zile dupa ce a anuntat ca tricourile cu numele trupei s-au epuizat.

Dincolo de asemanarea trasaturilor fetei, exista un mod si mai simplu de a verifica cine este cu adevarat liderul trupei Carla’s Dreams. Raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de simplu: cel care incaseaza banii de pe urma prestatiilor formatiei. Pentru ca cineva trebuie sa semneze „de primire”. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: