Lun06142021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum a ajuns Cristian Boureanu să dețină custodia fiicei sale

irina_boureanu_sebastian_vladescuCristian Boureanu ține capul de afiș încă o dată. Acum nu este vorba despre Valentina Pelinel, fosta lui soție, sau despre Laura Dincă, iubita lui de doar 19 ani, ci despre fiica sa, Ioana (15 ani), cu care a intrat în conflict în plină stradă.

Luni, 12 septembrie, fostul politician a ajuns la Secția 2 de Poliție din București împreună cu fata lui. Minora l-a acuzat că a lovit-o și că a tras-o de păr. Furios că Ioana please de una singură din Constanța, acolo unde se aflau și el împreună cu Laura Dincă, bărbatul ar fi reacționat violent. Poliția a mers la fața locului, în nordul Capitalei, iar Boureanu a ajuns la secție, acolo unde a venit și Irina, fosta lui soție și mama Ioanei.

Familia Boureanu s-a destrămat în 2004, după doar patru ani de la nuntă, după ce Irina și-a înșelat soțul chiar cu Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor din guvernele Boc și Tăriceanu. Culmea este că Vlădeascu era nașul de cununie al celor doi. În decembrie 2011, Cristian aflase că Irina și Vlădescu își reluaseră legătura. Aceștia au mers și în vacanțe în care au luat-o și pe Ioana.

Soțul încorenorat i-a pus câteva condiții dure Irinei la divorț. Mai precis, i-a cerut să fie de acord ca fetiţa lor să-i rămână lui în grijă, iar infidelitatea acesteia a devenit de bun augur pentru Boureanu, care a câștigat-o în instanță pe Ioana.

La acea vreme, Click! a dezvăluit cum au decurs tratativele dintre cei doi foști soți. “Cristi i-a spus soţiei că e o chestiune mai degrabă de orgoliu. După ce l-a rănit, măcar fetiţa să rămână în acte la el. Irina a fost de acord, numai că, după ce Cristi a primit custodia, a pus piciorul în prag. I-a spus soţiei că dacă vrea să-şi mai vadă vreodată fiica, trebuie să renunţe definitiv la amantul ei, Sebastian Vlădescu. Din câte ştiu, Irina a fost de acord fără să clipească", a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.

O vreme, Irina Boureanu s-a conformat: a încheiat relaţia cu Vlădescu. Fostul ministru a plătit şi el “scump” aventura: i-a făcut “cadou” lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună. Timpul a trecut, iar lucrurile s-au liniştit. Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu au reluat încet, încet legătura. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: