Lun06212021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

100 de kg de plante de canabis confiscate din casa unor pensionari din Cluj

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o cultură de canabis, într-o localitate din judeţul Cluj. Aproape 100 de kilograme de canabis au fost ridicate în urma percheziţiilor.

În zilele de 21 şi 22 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, cu vârstele de 59 şi 61 de ani, bănuiţi de cultivarea ilicită de droguri şi trafic de droguri de risc. Pe numele lor au fost puse în aplicare mandate de aducere.

În urma percheziţiilor, au fost depistată o cultură ilicită de droguri, 589 de plante de canabis, de aproape 100 de kilograme, precum şi fragmente vegetale mărunţite de canabis şi aparatură, substanţe nutritive şi alte accesorii necesare cultivării plantelor.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul anului 2016, bărbaţii ar fi cultivat plante de canabis pe o parcelă de teren de circa 600 de metri pătraţi.

Bărbatul de 61 de ani a fost arestat preventiv. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro