Sam10312020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ponta: Iohannis face tot ce a făcut fostul președintele Traian Băsescu

Ponta:  Iohannis face tot ce a făcut fostul președintele Traian BăsescuPreședintele Klaus Iohannis face tot ce a făcut fostul președintele Traian Băsescu, consideră fostul premier Victor Ponta.

„Cred că astăzi președintele Iohannis a anunțat o triplă păcăleală. A spus că va fi un altfel de președinte decât Traian Băsescu. E  o primă păcăleală. E exact ca Traian Băsescu, spune pe cine vrea prim-ministru(...). A doua păcăleală care încă nu s-a întâmplat: domnul Cioloș a spus anul trecut că el nu va face politică, nu va ține cu un partid sau altul. Dacă intră în PNL și va fi candidatul PNL pentru funcția de prim-ministur înseamnă că și domnul Cioloș ne-a păcălit. Păcăleală cea mai mare din ce a spus domnul Iohannis e că va continua proiectele”, a spus Victor Ponta, joi, la Antena 3.

„Domnul Iohannis, deocamdată, face tot ce a făcut Traian Băsescu. Își elimină adversarii cu armele sistemului și consideră că regulile se aplică la alții, nu la domnia sa”, a mai declarat Victor Ponta. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro