Sam10312020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aflăm luni dacă Laura Kovesi a plagiat. Universitatea de Vest va face un anunț

laura codruta kovesi procuror sef DNANumele șefei de la DNA este târât într-un scandal de plagiat. Teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ar fi plagiată. Luni, membrii Comisiei Doctorale de la facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara vor spune dacă este adevărat sau nu.

Deputatul Sebastian Ghiță s-a autodenunțat că, în 2012, a contribuit la elaborarea unui document din care să rezulte că Laura Codruța Kovesi nu a plagiat teza sa de doctorat. Politicianul a făcut un autodenunț și a explicat jurnaliștilor că a făcut acest lucru pentru a o proteja pe procurorul șef al DNA întrucât credea că aceasta are o misiune importantă. Sebastian Ghiță, acuzat în mai multe dosare de corupție, a depus autodenunțul care a și început să fie analizat de Parchetul General.

Totodată, conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat în 2011, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DNA. Şcoala doctorală de la Drept a mai emis un punct de vedere pe această temă în 2012, scrie stiripesurse.ro. Termenul de comunicare este luni. vezi mai multe...
sursa:click.ro