Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Doi foşti directori Microsoft, puşi sub învinuire de procurorii DNA

Doi foşti directori Microsoft, puşi sub învinuire de procurorii DNASilviu Hotăran, fost director în cadrul companiei Microsoft, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA, el fiind acuzat de fapte de corupţie, au declarat luni pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în acelaşi dosar este pus sub învinuire şi Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft.

Cei doi s-au prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind chemaţi în dosarul Microsoft 2. Ovidiu Artopolescu a venit însoţit de avocat.

La ieşirea din sediul DNA, Hotăran a susţinut că toată viaţa a trăit şi a promovat valori bazate pe etică şi moralitate.

"Nu am dat şpagă, nu am luat şpagă niciodată, nu am conturi", a declarat Hotăran.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, declara, la începutul lunii octombrie, că dosarul Microsoft 2, în care sunt implicaţi mai mulţi foşti miniştri, este în lucru.

"S-au făcut peste 60 de percheziţii domiciliare, s-au finalizat peste 120 de percheziţii informatice asupra unor medii de stocare, în principal calculatoare şi alte unităţi IT. Au fost audiate zeci de persoane, s-au ridicat documente de la instituţiile care au deţinut astfel de documente şi care interesează cauza", arăta şefa DNA. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: