Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Violenta si abuz fizic! Acesta e secretul socant ascuns de Andreea Marin in timpul casatoriei cu Tuncay? Roxana Iliescu, cea mai buna prietena a vedetei, arunca bomba: "Mai avem putin si aflam tot adevarul"

Andreea Marin are multe secrete legate de casatoria cu Tuncay Ozturk, pe care inca nu le-a dezvaluit. Cel mai important pare insa sa fie cel legat de comportamentul terapeutului.

Roxana Iliescu, prietena buna cu Andreea Marin, a publicat un text pe site-ul personal cu un mesaj de-a dreptul socant. Jurnalista sustine ca Andreea Marin a tinut sub tacere faptul ca in timpul casatoriei cu Tuncay ar fi cunoscut „violenta” si „abuzul fizic”. Ea sustine ca pana acum vedeta s-a abtinut sa iasa in public cu „tot adevarul”, insa ca acum, dupa ultimele declaratii facute de Tuncay, e tentata sa o faca.

Pornind de la un mesaj pe care Tuncay l-a postat, zilele trecute, pe contul de socializare, Roxana Iliescu lasa sa se inteleaga ca turcul nu este nici pe departe atat de „sfant” precum se prezinta.

“Wow!!! Clar se naste un nou editorialist!! Ca si in cazul primei postari post divort, ma intreb daca anii petrecuti cu Andreea i-au folosit ca inspiratie pentru conceperea textelor de PR sau acest talent innascut i-a servit in operatiunea de “vrajire” a zanei? Este evident o intrebare retorica. Ce-mi ramane in minte este zicala “cine se scuza se acuza” si zau, iar am avut tentatia de a-i “umbla” pe text inspre domolire. Ca deh, cine se da sfant, agita spiritele inutil.

MAI AVEM UN PIC SI AFLAM TOT ADEVARUL…

Ceea ce s-a intamplat mintenas, Andreea amendand prompt bataia cu pumnii in piept a viitorului fost sot. Evident, tot pe reteaua de socializare:

“Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul „onoare”, inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti „iubire”, te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot, si doar atat.” vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: